24 травня 2024 року Львівський національний університет природокористування відвідала з робочим візитом делегація представників науки і бізнесу Республіки Корея в складі президента KUNBA (Korea Ukraine New Building Association) професора Лі Ян Гу, генерального секретаря KUNBA Ph.D. Чоі Юнг Хо, голови Євразійської Бізнес Асоціації Янга Юнг Хо, віцепрезидента компанії Sambu Engineering & Construction Co Ltd Лі Ингина у супроводі CEO Industrial Park Global Developement Сергія Бадяка. ЛНУП представляли в.о. ректора Василь Лопушняк, проректор з наукової роботи Богдан Гулько, декан факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Степан Ковалишин, декан факультету будівництва та архітектури Андрій Мазурак, декан факультету управління, економіки та права Володимир Ковалів.

Зустріч розпочав з вітального слова в.о. ректора Василь Лопушняк, який представив гостям профіль та стратегічні завдання діяльності університету, наголосив на важливості широкої міжнародної співпраці у сфері науки та трансферу технологій, на готовності колективу університету до участі в реалізації програм міжнародної підтримки науки і освіти в часі війни та повоєнного періоду. Пропозиції корейської сторони представив Лі Ян Гу, який висловив підтримку народу України в боротьбі за свободу, наголосив на важливості збереження цінностей демократії для подальшого розвитку суспільства, відзначив необхідність використання багатого досвіду Кореї, відомого у всьому світі як «Корейське диво», зі стрімкого повоєнного розвитку економіки, а саме сфери будівництва, агровиробництва та охорони навколишнього середовища з використанням найсучасніших технологічних досягнень. В ході зустрічі учасниками детально обговорювалися конкретні завдання, які будуть реалізовані сторонами вже впродовж поточного року.
Підтвердженням намірів щодо тривалої співпраці сторін стало підписання Меморандуму між KUNBA, Sambu Engineering & Construction Co Ltd та ЛНУП.
Після обговорення питань порядку денного представники корейської делегації ознайомилися з навчально-науковими лабораторіями робототехніки та машинного зору, зустрілися зі студентами та викладачами університету.
Дякуємо всім представникам корейської сторони за підтримку України, цінні ідеї та досвід щодо напрямків подальшого швидкого розвитку економіки нашої держави.