13 травня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Традиційно засідання розпочав в.о. ректора Василь Лопушняк з питань, що стосуються освітнього процесу, надавши слово першому проректору Ірині Федів, яка доповіла про початок екзаменаційної сесії у студентів ОС «Бакалавр», «Магістр». У результаті обговорення деканатам факультетів доручено вести моніторинг відпрацювання пропущених навчальних занять студентами ОС «Бакалавр», «Магістр» із дисциплін, які винесені на екзаменаційну сесію. Також увагу було акцентовано на об’єктивності оцінювання студентів.

Проректор з наукової роботи Богдан Гулько проінформував про заходи у рамках відзначення Дня науки – 2024.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар доповіла про організацію заходів до Дня відкритих дверей (15.05.2024) та Дня вишиванки (16.05.2024) у ЛНУП.
Декани факультетів Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин, Олег Андрушко, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. Увагу було акцентовано на розробці навчальних планів та робочих навчальних планів на 2024–2025 навчальний рік.