13 червня 2024 року відбувся II етап конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування» у 2023–2024 н.р., метою якого є стимулювання та підвищення зацікавленості студентів у проведенні науково-дослідної роботи, популяризація здобутків студентських наукових гуртків.
У II етапі конкурсу взяли участь 11 студентських наукових гуртків, що функціонують при кафедрах університету. Такі гуртки є творчими колективами студентів, які об’єднують їх для забезпечення якісної підготовки фахівців, формування у них навичок науково-дослідної роботи та вмінь застосовувати в практичній діяльності досягнення науково-технічного прогресу.

Визначення кращого студентського наукового гуртка відбулося відповідно до встановлених параметрів, механізму оцінювання та підведення підсумків роботи студентських наукових гуртків за навчальний рік. Представлені наукові досягнення молодих вчених відображають високий рівень підготовки, творчий підхід та інноваційність, що є справжньою гордістю для нашого університету.
Щиро дякуємо студентам-гуртківцям та бажаємо подальших успіхів у наукових дослідженнях. Нехай Ваші зусилля принесуть ще більше визнання і нагород, а одержані знання та досвід стануть основою для майбутніх звершень на благо розвитку нашої держави!