16 червня 2024 року у рамках благодійної акції «Духовна допомога фронту» та відзначення Дня батька відбувся виїзний концерт «Дякую тобі, воїне!» у військову частину А3618. Організатор цього заходу – настоятель Храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ (м. Дубляни) військовий капелан о. Іван Сас.
Концертну програму розпочав Народний хор «Відродження» Народного дому м. Дубляни (директор Оксана Пасірська, керівник Наталія Федина, концертмейстер Любомир Григор’єв). У виконанні цього колективу прозвучали українські народні, авторські та жартівливі пісні, які, мов духовний оберіг нації, торкнулися сердець військових, повернули їх у спогади про рідну домівку, про батька-матір, піднялися у молитві до самого неба. Трішки гумору для «лікування душі», сміху, радості подарував глядачам учасник Народного хору «Відродження», лікар за професією, Василь Федько, прочитавши гуморески Павла Глазового.

Ніжністю і красою голосу та бандури зачарувала бійців керівник Народного дівочого вокально-інструментального ансамблю «Берегиня» Львівського національного університету природокористування, бандуристка, лауреат всеукраїнських музичних конкурсів Ірина Стельмах, яка виконала пісні на слова І. Франка, муз. Б. Янівського «Червона калино, чого в лузі гнешся?» та на слова М. Стельмаха, муз. В. Вернемича «Жито сію».
Із Днем батька лемківською піснею «Летів пташок» привітала усіх захисників-батьків студентка факультету управління, економіки та права ЛНУП, переможець університетського конкурсу «Нові таланти ЛНУП – 2023» Вікторія Набит.
Творчим дарунком для захисників та захисниць стали пісні «Я піду в далекі гори» (сл. і муз. В. Івасюка), «Гуцулка Ксеня» (сл. і муз. Я. Барнича), «Родина» (сл. Н. Яремчука), які майстерно виконав «діамантовий голос» нашого університету, аспірант факультету управління, економіки та права ЛНУП Михайло Іващенко.
Поезії читала ведуча та режисер концерту, керівник відділу з організації виховної роботи студентів, заслужений діяч естрадного мистецтва України Оксана Качмар.
Усім учасникам концерту було вручено подяки за духовну допомогу військовим Збройних Сил України від командира військової частини А3618, полковника Романа Грузда.
Ми дякуємо ЗСУ за мирне небо, за можливість жити, працювати, навчатися і творити.
Слава Україні! Героям слава!