20 вересня 2019 року на території Львівського державного університету  безпеки життєдіяльності студенти Львівщини відзначили Міжнародний день студентського спорту масовим спортивним флешмобом. Велика кількість студентської молоді з різних закладів вищої освіти заспівали Гімн України, зробили розминку та виконали спортивні вправи.

Майстер-клас  з обраної вправи «burpee»  для студентів і курсантів Львівщини показали студенти нашого університету – рекордсмен світу з віджимання на брусах +48 кг Олександр Литвин та КМС з важкої атлетики Олена Маковецька.

Сюрпризом заходу стала участь у  спортивному флешмобі відомого коміка Тараса Стадницького, який усім присутнім подарував веселий настрій та спільні фото на пам’ять.

Організатори спортивного флешмобу в особі Романа Хім’яка, Юрія Турянського та інших гостей подарували усім присутнім велику кількість емоцій, адже було розіграно багато подарунків.

 Започатковане в 2019 році щорічне проведення в усіх обласних центрах України масового спортивного флешмобу серед студентів та курсантів стане запорукою їх здорового способу життя.