21 жовтня 2019 р. на стадіоні Львівського національного аграрного університету відбувся вирішальний футбольний матч між збірними командами Львівського національного аграрного університету та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

На змаганнях були присутні ректор Львівського національного аграрного університету, академік НААНУ Володимир Васильович Снітинський, проректори, декани, викладачі та студенти ЛНАУ.

Почесними гостями матчу були: ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євген Никодимович Приступа; начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Анатолій Олександрович Ігнатович; президент Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдан Володимирович Юхницький; легенди футбольного клубу «Карпати» Степан Федорович Юрчишин та Олександр Арсенійович Чижевський; арбітр ФІФА Андрій Арпадович Шандор.

Нашій команді, щоб посісти перше місце, потрібна була лише перемога. Хлопці на поле вийшли зібраними та мобілізованими. На початку гри незначна територіальна перевага була у нашої команди, яка на десятій хвилині матчу завершилася взяттям воріт суперника. Гол забив Андрій Ременюк (АРХ-41). Після пропущеного гола гра вирівнялася, і команда ЛДУФК створила декілька небезпечних моментів, але на 34-й хвилині гравці ЛНАУ провели вдалу контратаку та забили другий гол.  Тим разом відзначився Юрій Раделицький (ЕКО-11). З рахунком 2-0 команди пішли на перерву.

В перерві матчу відбулася акція протидії дискримінації у футболі. На поле були запрошені всі бажаючі пробити пенальті в ворота з табличками проти дискримінації в футболі. Учасники, які збивали таблички, були відзначені цінними подарунками від Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

У другому таймі команди продемонстрували хорошу гру, в обох команд був ряд хороших моментів. На 15-й хвилині другого тайму за некоректну гру в штрафному майданчику було призначено пенальті в ворота збірної ЛНАУ. Реалізувати пенальті намагався студент ЛДУФК Віталій Сільченко, який пробив у нижній кут воріт, але  воротар команди ЛНАУ Валентин Горох(ЕК-21) продемонстрував відмінну реакцію та відбив м’яч. На 79-й хвилині гравець команди  ЛДУФК Орест Панчишин зміг забити єдиний гол у ворота нашої команди.

В заключних 10 хвилинах високий рівень, добру та якісну гру показали обидві команди, кожна команда мала можливість забити гол, але гравці ЛНАУ не дали суперникам завершити матч внічию. З рахунком 2-1 перемогу здобула команда ЛНАУ та стала чемпіоном з футболу серед закладів вищої освіти Львівщини ІІІ–ІVрівнів акредитації.

Склад збірної команди ЛНАУ:

  1. Вячеслав Борисенко (ТЗ-11);
  2. Вадим-Демян Мартинюк (ТЗ-11);
  3. Сергій Стень (ТЗ-11);
  4. Назар Сущак (ТЗ -11);
  5. Юрій Раделицький (ЕКО-11);
  6. Андрій Карвацький (ЕКО-11);
  7. Віталій Олексів (ТЗ-21);
  8. Вадим Гудзінський (ТЗ -21);
  9. Владислав Мудрик (ТЗ -21);
  10. Богдан Козак (ТЗ-21);
  11. Роман Слива (ТЗ-31);
  12. Ростислав Лях (ТЗ-31);
  13. Юрій Кульматицький (ЕКО-51);
  14. Тарас Пецків (АРХ-41);
  15. Андрій Ременюк (АРХ -41);
  16. Олександр Нестерук (ІТ-31);
  17. Ярослав Карабін (ЕН-11);
  18. Роман Лісовик (МО-21);
  19. Артем Данилюк (МЕВ-21);
  20. Степан Слічний (МЕВ-21);
  21. Валентин Горох (ЕК-21);
  22. Вадим Мельничук (МО-21);
  23. Назар-Стефан Сасс (Мев-11);
  24. Назар Стегніцький (Мев-11);
  25. Максим Соляник (Марк-11);
  26. Остап Міщук (ОП-21);
  27. Руслан Грабовський (МЕВ-31);
  28. Олег Веремієнко (МЕК-41);
  29. Маркіян Пиріг (МЕК-41);
  30. Олег Антошик (МЕК-41);
  31. Юрій Кутний (ФІН-51);
  32. Володимир Буньо (ФІН-51);
  33. Тарас Радюк (АГ-51);

Ігор Юліанович Чапля – старший тренер;

Андрій Ярославович Шимечко – тренер.

Дякуємо вболівальникам за підтримку та вітаємо збірну команду та тренерсько- викладацький штат з перемогою!