11 грудня 2020 року в спеціалізованому спортивному залі важкої атлетики серед вихованців спортивного клубу ЛНАУ проведено змагання до дня святого Миколая.
Найуспішнішим серед спортсменів-важкоатлетів слід визнати виступ Дмитра Ковальчука, студента 4 курсу економічного факультету (група Мо-41), якому вперше вдалося підкорити результат нормативів майстра спорту України з важкої атлетики у ваговій категорії 96 кг з результатом 135 кг у ривку, 160 кг у поштовху, в сумі двоборства – 295 кг.
Студент НУ «Львівська політехніка» Олексій Яворовський (вагова категорія 81 кг) завершив свій виступ з результатом І спортивного розряду.
Вікторія Шевчук, учениця 10 класу Львівської української гуманітарної гімназії ім. О. Степанів, вперше виконала норматив ІІІ спортивного розряду у ваговій категорії 49 кг.
В спортивних змаганнях взяли участь також учні Дублянської ЗСШ І–ІІІ ступенів. Сергій Думич, учень 9 класу, спортсмен першого юнацького спортивного розряду, показав гарну технічну підготовленість в ривку та поштовху штанги у ваговій категорії 55 кг. На належному рівні в ваговій категорії 61 кг виступив також учень 8 класу Віктор Діжак, спортсмен першого юнацького спортивного розряду.