12 березня 2019 року в ЛНАУ відбулася звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів. У конференції взяли участь понад 120 делегатів – представників студентських груп факультетів.

Головою конференції було обрано Михайла Івановича Тарнавського, голову Львівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу.

У порядок денний було внесено 8 питань:

1) Звіт голови про роботу Первинного профспілкового комітету студентів Львівського національного аграрного університету за період з жовтня 2014 р. до березня 2019 р.

2) Звіт про роботу ревізійної комісії ППО студентів та аспірантів за період з 01 січня 2016 р. до 31 грудня 2018 р.

3) Обрання голови Первинного профспілкового комітету.

4) Обрання першого заступника голови Первинного профспілкового комітету.

5) Обрання членів Первинного профспілкового комітету.

6) Обрання ревізійної комісії.

7) Про делегування представника у склад обласної організації профспілки.

8) Про обрання двох делегатів на VII обласну звітно-виборчу конференцію.

Про роботу ППО студентів та аспірантів за період з жовтня 2014 по березень 2019 років прозвітував голова Олег Ярославович Андрушків. У виступі було проаналізовано діяльність організації, проведені заходи, волонтерська робота, робота із соціально незахищеними студентами, співпраця з ССО «Основа», Центром академічного капеланства, відділом з організації виховної роботи студентів. Олег Ярославович висловив щиру подяку усім головам профбюро факультетів, членам профспілкового комітету, усім активістам організації за ефективну участь в захисті прав та інтересів студентів, активну діяльність у суспільно-громадському житті університету.

В обговоренні роботи студентської профспілки взяли участь керівник відділу з організації виховної роботи студентів О.В. Качмар та капелан університету о. Іван Венгрин, які висловили щиру подяку Олегу Андрушківу за високий рівень організації роботи.

Роботу ППО студентів та аспірантів було визнано задовільною. Михайло Іванович Тарнавський вручив Почесні грамоти від Львівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу активним профспілковим діячам – студентам університету Яні Борщ, Олексію Качмару, Ілоні Саверин, Роману Таратулі, Дмитру Сухорукому, Ірині Ревері, Христині Мозуль, Марії Грисьо. Особливо було відзначено роботу голови Олега Андрушківа. Йому було вручено Подяку за вагомий особистий внесок у пропаганду та зміцнення профспілкового руху, налагодження на високому організаційному рівні роботи Молодіжної ради при обласній організації профспілки працівників АПК.

Шляхом відкритого голосування було вибрано нового голову ППО студентів та аспірантів В.І. Аторвіна, першим заступником було обрано Я.Ю. Борщ, а також затверджено новий керівний склад ППО студентів та аспірантів університету.

Бажаємо ППО студентів та аспірантів ЛНАУ подальших успіхів та плідної праці у суспільно-громадському житті університету.