17 лютого 2021 року в гуртожитку № 5 Львівського НАУ відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему «165-річчя Львівського національного аграрного університету».
Учасники гри відзначилися неординарними назвами команд і нестандартним підходом до вирішення питань. Гру оцінювало вимогливе журі у складі: керівника інформаційного відділу університету Ірини Фостяк, капелана університету отця Івана Венгрина, в.о голови ППО студентів та аспірантів Яни Борщ та проректора з навчально-виховної роботи Юрія Дубневича.
Цього року участь у грі вперше взяли аспіранти нашого університету, які показали студентам високий рівень обізнаності та підготовки.


Інтелектуальна гра була дуже емоційною та захопливою. Особливо цікавими були запитання від членів журі, завдяки яким і було виявлено переможця.
Цьогорічними переможцями стали:
І місце – команда «Об’єднані аграрним» (аспіранти університету);
II місце – команда землевпорядного факультету «Земельний партизан»;
III місце – команда «Творці» факультету будівництва та архітектури.
Усі команди за активну гру були відзначені грамотами. Переможцям було вручено символ гри «Що?Де?Коли?» – Мудру Сову, грамоти та медалі за відповідне місце в грі.

Інтелектуальна гра показала, що студенти цікавляться життям університету і знають історію рідного вишу на досить високому рівні.