22 квітня 2021 року колективам Львівського національного аграрного університету було підтверджено звання народних за значні досягнення у розвитку народної творчості, багаторічну плідну роботу зі збереження та популяризації духовних та культурних цінностей українського народу та високу виконавську майстерність. Атестація колективів проходила в онлайн-режимі. Атестаційна комісія у складі голови Львівської обласної організації профспілки працівників культури України М. Підгурського (голови атестаційної комісії), голови Об'єднання профспілок Львівщини Р. Дацка, головного інспектора з питань культурно-просвітницької роботи ОПЛ Л. Акімової високо оцінила творчий рівень художніх колективів ЛНАУ.
Звання «Народний аматорський колектив профспілок України» було підтверджено таким колективам Львівського національного аграрного університету:
- Хоровій капелі «Джерела Розточчя» (керівник Христина Венгрин);
- Капелі бандуристів (керівник Марія Мисько);
- Ансамблю народних інструментів «Троїсті музики» (керівник Марта Мурська);
- Камерному хору «Бужани» (керівник Христина Венгрин);
- Ансамблю народного танцю «Первоцвіт» (керівник Андрій Дендюк);
- Дівочому вокально-інструментальному ансамблю «Берегиня» (керівник Марія Мисько);
- Духовому оркестру (керівник Марта Мурська).
Народні колективи висловлюють велику подяку ректору ЛНАУ, академіку НААНУ В.В. Снітинському, проректору з навчально-виховної роботи Ю.В. Дубневичу, а також керівникам колективів за активну підтримку в підготовці до акредитації та за можливість розвивати свої здібності й таланти у стінах ЛНАУ.