Відповідно до розпорядження ректора Львівського НАУ, академіка НААНУ Володимира Васильовича Снітинського №18 від 15.06.2021 року «Про результати проведення конкурсу „Кращий студент-науковець Львівського національного аграрного університету 2021 р.”» та розпорядження №19 від 15.06.2021 року «Про результати проведення конкурсу „Кращий студентський науковий гурток Львівського національного аграрного університету 2021 р.» 17 червня відбулося нагородження дипломами, грамотами та подяками найкращих студентів-науковців, студентів-гуртківців та їх наукових керівників.
Володимир Васильович привітав найкращих студентів нашого університету та відзначив, що в цей важкий для нас рік студентська наукова робота показала високі результати. Про це свідчать наукові здобутки студентів, що є переможцями всеукраїнських конкурсів наукових робіт, учасниками міжнародних проєктів та конференцій на загальноуніверситетському та всеукраїнському рівнях.
Наукова робота студентів являється невід’ємною складовою частиною навчання і підготовки кваліфікованих спеціалістів, вона сприяє формуванню готовності майбутніх фахівців до реалізації отриманих в університеті знань, умінь і навичок. Вона є тим напрямом діяльності студентів, в основі якого лежить оволодіння обраною ними професією, що сприяє формуванню наукового світогляду та особистісному професійному зростанню, формує навички до самостійної роботи, сприяє вихованню та всебічному розвитку, популяризації науки через вираження наукових інтересів студентства.

 

Також ректор висловив подяку науковим керівникам студентів-науковців за сприяння реалізації їх наукового потенціалу та підтримку науково-дослідної роботи.
Щиро вітаємо найкращих студентів-науковців Львівського національного аграрного університету та бажаємо молодим вченим та їх науковим керівникам міцного здоров’я, творчих успіхів та нових перемог!