Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники та студенти, а також працівники ННІ заочної та післядипломної освіти ЛНУП щиро вітають доцента, директора Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету природокористування Галину Володимирівну Мацьків з ювілеєм.
Шановна Галино Володимирівно!
Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами, адже Ваш професіоналізм, мудрість, наполеглива праця сприяють не лише Вашому особистому успіху, але й стають запорукою розвитку й процвітання нашого університету.
У день Вашого ювілею бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, достатку, щирої поваги від людей, вдячності за Вашу працю, успіхів і нових досягнень у професійній діяльності. Ми переконані, що завдяки своєму оптимізму і невичерпній енергії Ви досягнете нових професійних вершин.
Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена лише задоволенням і перемогами. Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день!