На базі Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної у співпраці із факультетом механіки, енергетики та інформаційних технологій з 27 травня по 11 червня 2024 року відбулося підвищення кваліфікації за навчально-тематичною програмою «Курс інженерної графіки в системі SolidWorks».
Нагадуємо, що впродовж чотирьох років завдяки плідній співпраці Львівського національного університету природокористування з компаніями «SoftiCo» та «Інформаційні технології САПР» університет забезпечений найсучаснішими версіями програмного забезпечення SolidWorks. Даний програмний комплекс містить цілу низку модулів та підсистем для тривимірного моделювання, оформлення технічної документації, різних видів інженерного аналізу виробів та конструкцій, що дозволяє університету здійснювати підготовку здобувачів освіти та підвищувати кваліфікацію уже існуючим спеціалістам інженерного профілю відповідно до запитів ринку та потреб роботодавців.

Слухачами даного курсу інженерної графіки в системі SolidWorks були педагогічні працівники Стрийського, Ковельського промислово-економічного, Чернівецького, Золочівського та Дрогобицького механіко-технологічного коледжів. Завдяки лекторам професору Віталію Власовцю та в.о. доцента Роману Шереметі учасниками підвищення кваліфікації вдосконалено вміння і навички зі створення та редагування тривимірних деталей та роботи з ескізами, розвинуто навички із конструювання та налаштування збірок та ін.
За підсумками підвищення кваліфікації усі слухачі курсу отримали відповідні свідоцтва. Крім того, варто відзначити, що додатковою опцією курсу є підготовка до складання сертифікаційного екзамену Certified SolidWorks Associate-Mechanical Design з можливістю отримання сертифіката міжнародного зразка від компанії Dassault Systèmes.
Бажаємо усім учасникам курсу успіхів в проходженні сертифікаційного екзамену та сподіваємося, що отримані знання, вміння і навички допоможуть у професійному зростанні!