Традиційно в останню суботу травня Львівський національний університет природокористування збирає у своїх стінах випускників ювілейних років.
Цьогоріч з цієї нагоди у Дублянах зібралися випускники 1964, 1969, 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009, 2014, 2019 років. Урочистості розпочалися виконанням Державного Гімну України та вшануванням хвилиною мовчання новітніх українських Героїв.
Із привітальним словом до гостей та учасників свята звернувся в.о. ректора ЛНУП професор Василь Лопушняк, який подякував усім, хто попри різні життєві ситуації знайшов час, щоби відвідати рідну Альма-матер та поринути в атмосферу студентського життя. «Для кожного із Вас, дорогі випускники, сьогоднішні зустрічі довгоочікувані, радісні і важливі. Надзвичайно важливим цей день є і для нашого навчального закладу, двері якого завжди для Вас відчинені, який пишається Вашими здобутками, високо цінує співпрацю, а також прагне сьогодні продемонструвати Вам, яким він став і які має перспективи», – відзначив Василь Іванович. Завершуючи свій виступ, очільник університету адресував слова вдячності усім випускникам, які примножили та примножують славу Львівського національного університету природокористування, усім, для кого важливий дух Степана Бандери, який навчався у Дублянах, усім, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить Україну від ворога, усім, хто і на фронті, і в тилу наближає Українську Перемогу.

Зворушливі слова адресували аудиторії і самі випускники, зокрема випускник факультету механіки та енергетики 1979 року, засновник і керівник приватного підприємства «Агрофірма "Медобори"», член Наглядової ради університету, заслужений працівник сільського господарства Володимир Григорович Крупніцький, випускник факультету агротехнологій та екології 1974 року, голова Асоціації випускників університету, керівник Західної філії Українського державного центру радіочастот Петро Панасович Комар, випускник агрономічного факультету ЛСГІ 1960 року Іван Петрович Штефаньо. Усі вони з великою приємністю згадували свої студентські роки, дякували рідному навчальному закладу і своїм викладачам за отримані фахові знання та виплеканий дух українства, який допомагав на усіх життєвих стежках працювати на благо своєї держави та рідного народу.
Творчим дарунком для наших випускників став концерт колективів та учасників художньої самодіяльності ЛНУП.
Новітнім Героям України були присвячені перші два твори концерту: пісня «Небесна сотня» у виконанні студентки факультету агротехнологій та екології Оксани Скоропад та музична композиція «Човен» у виконанні Народного ансамблю «Троїсті музики» (керівник – Марта Мурська). Пісні на слова Тараса Шевченка в обробці Івана Качкевича «Зацвіла в долині» і «Така її доля» подарував усім присутнім Народний вокально-інструментальний ансамбль «Берегиня» (керівник – заслужений працівник культури Іван Качкевич). Пісню «Літа мої молодії» виконала керівниця Народної капели бандуристів ЛНУП Ірина Стельмах. Випускниця університету, а сьогодні старший викладач кафедри інформаційних технологій Христина Мозуль виступила із піснею «Україна». До концерту приєднався випускник факультету механіки та енергетики 1979 року Роман Хахула, який зворушливо прочитав поезію І. Бірчі, присвячену роздумам про сучасну війну і силу єднання українців. Неймовірна енергія українського танцю наповнювала актову залу, коли на сцені виступав Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» (керівник – Андрій Дендюк).
Оптимістичним завершенням концерту стали поетичні рядки у виконанні керівника відділу з виховної роботи Оксани Качмар, яка була ведучою свята, композиція «Козацькому роду нема переводу» (Народна хорова капела «Джерела Розточчя») та пісня «Я бажаю щастя Вам» у виконанні Ярослави Ліпковської. А спільне фото усіх учасників урочистостей з нагоди Дня випускника увійде особливою сторінкою в історію нашого університету.