19-21 вересня 2018 р. на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного аграрного університету в рамках Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК» відбулася конференція «Актуальні проблеми будівництва та архітектури».

Зокрема, 20 вересня 2018 р. в аудиторії 480А відбулося секційне засідання, на якому було заслухано низку змістовних наукових доповідей. Учасники заходу неабияку увагу приділили питанням архітектури та будівництва українського села з урахуванням і найсучасніших вимог, і традицій. Серед актуальних питань наукової роботи конференції були: оцінка міцності контактних швів під час ремонту бетонних елементів, застосування композитної арматури в будівництві, особливості використання металевих гофрованих конструкцій, проектування інформаційно-консультативного центру з будівництва, аналіз роботи сендвіч-панелі під навантаженням на основі скінченноелементної моделі тощо.

За кращі доповіді та активну участь у роботі конференції грамотами ректора відзначено таких студентів: Петра Віняра (Буд-61), Тетяну Кренту (Арх-31), Володимира Мандича (Буд-41) та Святослава Сидорчука, студента Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному.