22 лютого 2019 року у світлиці гуртожитку №1 для студентів факультету будівництва та архітектури було проведено виховний захід до Дня Героїв Небесної Сотні.

Викладачі кафедри гуманітарної освіти вирішили поєднати проведення Дня кафедри в гуртожитку і вшанування такої важливої для українців дати.

Розпочав захід завідувач кафедри, доцент Роман Андрійович Наконечний, який пригадав присутнім про трагічні події  20 лютого 2014 року, розповів про власні спогади того часу, зокрема, як на Майдані загинув наш земляк Анатолій Жаловага, і наголосив на тому, що 107 мужніх героїв Небесної Сотні полягли недаремно, потрібно, щоб ми, і насамперед молодь, продовжували їхню справу.

Доцент кафедри гуманітарної освіти Ігор Володимирович Баран представив увазі аудиторії документальний фільм «Пишемо історію. Революція Гідності».

Завідувач музею історії ЛНАУ, доцент кафедри Андрій Дмитрович Копитко теж коротко окреслив важливі соціальні, психологічні і політичні аспекти подій Майдану.

Заступник декана з виховної роботи факультету будівництва та архітектури Олена Володимирівна Дерпак звернулася до студентської аудиторії зі словами відомої української письменниці та громадської діячки Оксани Забужко про значення Революції Гідності і Дня Героїв Небесної Сотні: «5 років тому Україна виграла свою першу битву, яка визначила подальший перебіг війни <...>Зрозуміло, виграти битву – ще не значить виграти війну. Але це вже залежить від нас – від того наскільки ми виявимося гідними своїх мертвих. «Революція Гідності» має саме цей смисл». Присутні вшанували Героїв хвилиною мовчання.