23 січня 2024 року розпочався захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Архітектура та містобудування» факультету будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування. Привітати студентів-архітекторів із захистом прийшов в.о.ректора, професор Василь Іванович Лопушняк.
Увагу В.І. Лопушняка привернула робота студентки Юлії Надорожняк «Ревіталізація пам’яток східноєвропейської спадщини та пристосування їх будівель до сучасних потреб на прикладі палацу Потоцького, Бродівського району». Проєкт було виконано в рамках програми ЄС Еразмус+ (грантова угода № 101084975 – Revitalization між ЛНУП та Європейським Союзом). Робота була особлива ще й тим, що відповідає актуальним потребам громади міста Броди.
Дискусії та обговорення проєкту, спілкування з питань нагальності проєктів із ревіталізації будівель та споруд, які знадобляться в повоєнній Україні, об’єднали всю академічну спільноту доброзичливою атмосферою.