19 червня 2024 р. у нашій столиці відбулася урочистість, організована Міністерством освіти і науки України, Міжнародним благодійним фондом «Ліга українських меценатів» та Інститутом української мови НАН України за підтримки Міністерства оборони України, на якій було нагороджено переможців конкурсу, їхніх вчителів і керівників. Учасників заходу привітали міністр освіти Оксен Лісовий, заступниця Керівника Офісу Президента України Олена Ковальська, меценат Володимир Загорій, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь та інші почесні гості.
Студентку Львівського національного університету природокористування Тетяну Якимів відзначено Дипломом за здобуте третє місце в конкурсі, а її наукового керівника – доцента кафедри гуманітарної освіти Анжелу Кузу – Подячним дипломом за високий професіоналізм, державницький підхід до справи, патріотизм при підготовці конкурсантів до змагань у XXIV Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика.

Слова, які лунали в цей день, утверджували непохитну впевненість, що українська мова як чинник нашої ідентичності є запорукою незнищенності українського народу у віках.
Дякуємо організаторам заходу за чудове свято, за багаторічне плекання конкурсу та за підтримку талановитої української молоді!
Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість навчати і навчатись, утверджуючи українську мову як державну!