За традицією 22 листопада 2019 р. відбувся День відкритих дверей на факультеті механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету.
Випускники загальноосвітніх шкіл ознайомилися із правилами вступної кампанії, умовами навчання студентів, соціальною інфраструктурою університету. Захопливою виявилася екскурсія навчальними лабораторіями факультету механіки та енергетики. Приємні враження справили нові лабораторії, відкриті на факультеті за останній рік. Потужна матеріально-технічна база не залишила байдужими не лише хлопців – майбутніх інженерів, а й дівчат. Школярі з захопленням вивчали новітнє обладнання, робили селфі на тлі новітньої техніки.
Цікавий концерт у виконанні художніх колективів університету, в т.ч. випускників факультету механіки та енергетики, подарував гарний настрій усім учасникам заходу.


Сподіваємося, перша зустріч із нашим університетом залишила приємні враження. Двері факультету механіки та енергетики завжди відкриті для талановитої та здібної молоді! Чекаємо на Вас, дорогі школярі і випускники коледжів, та запрошуємо на навчання!