10 лютого 2021 року на базі навчально-практичного центру «Horsch», який другий рік функціонує на факультеті механіки та енергетики Львівського НАУ, проведено чергові заняття. Їх тема стосувалася вивчення особливостей конструкції, порядку налаштування до роботи та способів агрегатування обприскувачів марки Horsch Leeb різних модифікацій. Навчання, на якому були присутні студенти 2-4 курсів спеціальності «Агроінженерія», викладачі випускових кафедр факультету та представники Стрийського й Екологічного коледжів НАУ, провів менеджер ТОВ «Хорш Україна» Сергій Уманець.
Розглянуті на занятті питання викликали жвавий інтерес як у студентів, так і у викладачів. Після його завершення було досягнуто домовленості про проведення у березні 2021 року конкурсу серед студентів 2-4 курсів факультету з підготовки до роботи обприскувачів і посівних комплексів виробництва компанії «Horsch».


Після завершення занять декан факультету Степан Ковалишин за дорученням ректора університету нагородив Сергія Уманця грамотою і висловив побажання щодо подальшої результативної співпраці.