У рамках відзначення Дня науки на факультеті механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету було підведено підсумки II етапу Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт 2020–2021 навчального року.
Цей навчальний рік став досить урожайним за кількістю переможців. З 45 відправлених у базові заклади вищої освіти робіт 19 були рекомендовані до участі у II етапі. За результатами їх представлення в режимі онлайн всі вони були визнані переможцями, а студенти-доповідачі були нагороджені дипломами І-III ступенів. Найбільшу кількість перемог здобули студенти під керівництвом викладачів кафедри автомобілів і тракторів. Дипломи I та II ступеня отримали студенти, керівники яких працюють на кафедрах управління проєктами та безпеки виробництва, електротехнічних систем, автомобілів і тракторів.
Всі переможці, а також їх наукові керівники із числа професорсько-викладацького складу були відзначені деканом факультету С.Й. Ковалишиним.


Щиро вітаємо студентів-переможців та їх керівників, бажаємо їм нових наукових здобутків, які дозволять і надалі підтримувати високе реноме як факультету, так і університету.