10 червня 2021 р. офіційно завершено другий етап II туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за окремими спеціальностями галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», який проводився на базі Миколаївського національного аграрного університету за інформаційної підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України (лист від 26.08.2020 р. № 22.1/10-1686).
На перший етап конкурсу було подано 248 робіт з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 24 університетів таких країн, як: Індія, Польща, Словаччина, Азербайджан, Швеція, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Молдова, Китай, Боснія і Герцеговина, Грузія, Латвія.
В результаті II туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» наші студенти Ігор Городецький та Павло Павлат нагороджені дипломами III ступеня, а їх керівники (к.т.н., доцент кафедри машинобудування Руслан Гуменюк та к.т.н., доцент кафедри сільськогосподарської техніки Володимир Буртак) отримали сертифікати за високий рівень підготовки студентів.