На факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій пройшли захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «Магістр». Свої роботи успішно захистили 38 студентів спеціальності 208 «Агроінженерія», 15 студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», 12 студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 7 студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».
Екзаменаційною комісією особливо були відзначені дипломні роботи, за тематикою яких були виготовлені і представлені зразки діючих макетів та стендів, зокрема: студентів групи Аін-61 Андрія Дрозда і Тараса Іваніцького (макет крана-маніпулятора), студента групи Ен-61 Віталія Гарасюка (стенд для дослідження асинхронного двигуна), студента Віталія Фірмана (стенд для дослідження характеристик малооб’ємних ДВЗ), студента групи Аін-62 Олександра Саламахи (лабораторний макет для дослідження очистки насіння в електричному полі коронного розряду).
Вітаємо випускників факультету із завершенням навчання в університеті та бажаємо їм успіхів в їх професійній діяльності.