Нещодавно в режимі дистанційного навчання для студентів другого курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» доцентом Я.В. Семеном була прочитана лекція на тему «Машини для захисту рослин» з використанням демонстраційних матеріалів та наявних обприскувачів, розташованих у навчальному центрі «CLAAS Академія Україна». Даний центр створений за сприяння ТОВ «Компанія ЛАН» і функціонує на базі факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП.
Студенти були ознайомлені із будовою, правилами підготовки до роботи та експлуатації сучасних оприскувачів. Особливу увагу було звернуто на основні складові, електронну систему, налаштування на задану норму внесення робочої рідини, агрегатування із тракторами причіпного обприскувача UX 3200 Special виробництва компанії AMAZONE.
Висловлюємо щиру вдячність ТОВ «Компанія ЛАН» за постійне оновлення в навчальному центрі одиниць сільськогосподарської техніки, що сприяє проведенню лекційних і лабораторних занять на достатньо високому рівні.