Важливий акцент в підготовці фахівців агроінженерного профілю на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП відводиться їх практичній підготовці. У контексті цього компанією «Хорш Україна» та її дилером ТОВ «Золочів ТХ» було проведено конкурс серед студентів третього курсу спеціальності 208 «Агроінженерія», метою якого було виявлення вмінь і навичок з налаштування посівних комплексів марки «Horsch» на задану норму висіву з використанням їх електронної системи. Конкурс був проведений на базі лабораторії «Комп’ютерно-інтегровані технології Horsch» за участю сервісного інженера Західного регіону України ТОВ «Хорш Україна» Сергія Івасішина та керівника сервісної служби Василя Волошина.


Під час його проведення більшість студентів впорались із завданнями, підтвердили достатній рівень знань, проявили навички командної роботи. Переможцями конкурсу стали представники групи Аін-32 Михайло Хомишин, Руслан Дищаківський та Богдан Роман, які були відзначені цінними призами від ТОВ «Хорш Україна» та деканату факультету.
Разом з цим всі студенти отримали сертифікат учасника, який в перспективі може стати їм візитною карткою під час працевлаштування на високооплачувані інженерні посади в агропідприємства, де експлуатується с.-г. техніка виробництва компанії «Horsch».
Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам ТОВ «Хорш Україна» та ТОВ «Золочів ТХ» і їхнім представникам та маємо надію на розширення співпраці в плані поліпшення підготовки фахівців агроінженерного профілю.