Успішний розвиток закладів вищої освіти в теперішніх умовах важко уявити без тісної співпраці зі стейкхолдерами. Саме цьому питанню приділяють надзвичайну увагу у Львівському національному університеті природокористування, особливо на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій. Підтвердженням цього став візит в.о. ректора університету Василя Лопушняка та декана факультету Степана Ковалишина до відомих в Західній Україні машинобудівних компаній – ТОВ «Ен Джі Метал Україна», ТОВ «АКО Індастріс», ТОВ «Гульдманн-Україна». Під час зустрічі з їхніми керівниками Тарасом Іванцівим, Тарасом Юринцом та Ігорем Савкою було звернено увагу на пріоритетні напрями розвитку галузі машинобудування, перспективні технології та новітнє обладнання, яке найближчим часом будуть впроваджувати в компаніях, можливості використання штучного інтелекту в процесі зварювання та лазерної різки металів тощо.
Широко були обговорені питання розширення та удосконалення дуальної форми навчання студентів факультету, залучення викладачів кафедри машинобудування до проведення занять з підвищення кваліфікації для працівників підприємств, необхідності постійного удосконалення робочих програм дисциплін, які передбачені навчальними планами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».
В.о. ректора університету Василь Лопушняк високо оцінив роль компаній в покращенні матеріально-технічної бази факультету, яка полягає в облаштуванні нових лабораторій, допомозі в придбанні ліцензійної програми SolidWorks, наданні своїх виробничих потужностей для проходження практик студентів. За значний внесок в інноваційний розвиток університету він нагородив Тараса Іванціва, Тараса Юринца та Ігоря Савку подяками від університету та висловив надію на подальшу міцну і результативну співпрацю з ними.