В рамках ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина – хаб можливостей!», який проходив 1-2 листопада 2018 року, працювала туристична секція «Туристичний маркетплейс Львівщини», яку особисто відкрив голова Львівської ОДА Олег Синютка. Під час роботи секції відбулася панельна дискусія на тему: «Роль та місце туризму в економіці країни». В цій дискусії  взяли участь Іван Ліптуга – президент Національної туристичної організації України; Микола Величкович – Народний депутат України, перший заступник голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму ВРУ; В'ячеслав Войнаровський –  представник МЗС України у Львові. Для участі у роботі секції приїхав спеціальний гість – координатор з питань взаємин із членами Всесвітньої туристичної організації (ЮНВТО) Бека Джекелі, який представив цікаву презентацію на тему «Рекомендації щодо національної та регіональної туристичної політики для України». Також у дискусії взяв участь Ростислав Замлинський – перший заступник голови Львівської облдержадміністрації, який поділився думками про туризм як драйвер сталого розвитку Львівщини, та Ігор Торський – віце-президент Української асоціації медичного туризму, який розповів про медичний туризм, зокрема про те, що і чому лікують іноземці в Україні.

На зустріч-дискусію були запрошені представники кращих туроператорів Львівщини, Азербайджану, Білорусі, Ізраїлю, Іспанії, Португалії, Китаю, готельно-відпочинкових та санаторно-курортних комплексів Львівщини, а також науковці та експерти. Від Львівського національного аграрного університету участь у форумі взяли викладачі кафедри туризму в.о. доц. О.Й. Березівська та в.о. доц. Н.П. Хомич.

Після дискусії було проведено презентації від туристичного бізнесу Львівщини. Зокрема, представлено пропозиції таких туристичних компаній, як туроператор «Кумпель-тур», туроператор «Відвідай», туроператор «Join UP»; готельно-відпочинкових  комплексів: Bankhotel, Edem Resort & SPA, Лісова пісня, санаторій «Карпати», Vezha Vedmezha, Monastiс; медично-оздоровчого центру «Міжнародна клініка відновного лікування професора Козявкіна» та партнерів – ТМ  «Моршинська» і «Міжнародні авіалінії України».