29 вересня 2020 року на землевпорядному факультеті Львівського національного аграрного університету відбулась звітна студентська конференція за результатами проходження виробничої практики. У заході взяли участь студенти ОС «Магістр» спеціальності 193 «Геодезія і землеустрій» та керівники практик від університету.
Метою проведення виробничої практики є набуття майбутніми фахівцями виробничого досвіду з питань землеустрою, земельного кадастру, оцінки земель, здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, а також можливість реалізації та поглиблення теоретичних знань з основних фахових дисциплін на виробництві.
Студенти поділились своїми враженнями про місця проходження (бази) практики, ознайомили присутніх з особливостями виконання різних видів землевпорядних, земельнооціночних та геодезичних робіт. Було представлено презентаційний матеріал, в якому розкрито основні моменти виконання практичних завдань на виробництві.


Після заслуханих доповідей слово надано завідувачам профільних кафедр факультету, які підсумували, що загалом виробнича практика дозволяє зрозуміти, в якому напрямку розвиватися фахівцю-землевпоряднику і яким чином пристосовуватись до змін земельної політики держави.