2 жовтня 2020 року на кафедрі земельного кадастру землевпорядного факультету Львівського НАУ проведено відеоконференцію «Особливості обігу земельних ділянок в ринкових умовах». У науково-практичному заході взяли участь викладачі факультету, експерти-оцінювачі та студенти-магістри.
На конференції обговорювались актуальні питання забезпечення нормативної грошової оцінки земельних ділянок усіх категорій та форм власності незалежно від їх розташування за принципом організаційної єдності процесу оцінки із врахуванням перебігу адміністративно-територіальної реформи в країні. Розглянуто також правові аспекти регулювання оцінки земель із врахуванням регіональних особливостей. Акцентовано увагу учасників на методичних підходах до експертної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та застосування економіко-математичних методів для розрахунку їх вартості.


Конференція була надзвичайно цікавою, науково обґрунтованою та підкріпленою практичними прикладами. Планування такого роду заходів  буде корисним як для викладацького складу, так і для фахівців сфери землеустрою.