29 листопада 2023 року на факультеті землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування відбулись збори трудового колективу факультету за участю адміністрації університету. Питанням порядку денного було погодження кандидатури на посаду декана факультету землевпорядкування та туризму.
Володимир Снітинський, в.о. ректора університету, привітав учасників зборів трудового колективу та представив присутнім кандидата на заміщення вакантної посади декана факультету землевпорядкування та туризму – Павла Колодія.
Наталія Стойко, головний учений секретар університету, ознайомила присутніх з процедурними моментами щодо призначення на посаду декана факультету, зокрема зі ст. 43, 55 Закону України «Про вищу освіту», Статутом університету, Положенням про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів).
За згодою колективу обрано голову зборів – Мирослава Богіру, секретаря – Ольгу Солтис, а також членів лічильної комісії.
Кандидат на вакантну посаду декана факультету землевпорядкування та туризму Павло Колодій представив звіт за період роботи на посаді та запропонував програму розвитку факультету на перспективу.
Пропозиції трудового колективу факультету враховувались шляхом оголошення результатів таємного голосування. Тож більшістю голосів кандидатуру Павла Петровича Колодія погоджено на посаду декана факультету землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування.
Колектив факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП щиро вітає Павла Колодія та бажає наснаги в подальшій праці, високих наукових здобутків та досягнення поставлених цілей!