14 лютого 2024 року викладачі факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП відвідали з профорієнтаційною метою заклади освіти Самбірщини.

Завідувачка кафедри туризму Оксана Крупа, доцентка кафедри туризму Юлія Боруцька, доцентка кафедри земельного кадастру Наталія Шпік, доцентка кафедри землеустрою Галина Дудич презентували одинадцятикласникам вичерпну інформацію про Львівський національний університет природокористування як сучасний ЗВО, його 5 факультетів, усі спеціальності, а також умови навчання, проживання та дозвілля. За сприяння голови Хирівської ТГ Мирослави Королюк і заступниці голови Добромильської ТГ Тетяни Терлецької відбулися зустрічі у наступних закладах:

• ЗЗСО I−III ступенів − ЗДО с. Скелівка (директорка Світлана Скалич);
• ЗЗСО I−III ступенів − ліцей м. Хирів (директор Іван Прендота);
• ОЗЗСО I−III ступенів м. Хирів (директорка Марія Войтович);
• ОЗНЗ ЗСШ I−III ступенів м. Добромиль (директор Андрій Керницький);
• Мурованська гімназія (директорка Віра Турій).
Спілкування з випускниками було позитивним, вони з цікавістю заповнювали анкети з контактною інформацією, переглядали роздаткові матеріали, розпитували про умови вступу, денну і заочну форми навчання, порядок отримання стипендій, загалом освітній процес та можливості розвивати свої здібності в спорті, музиці, хореографії тощо. Натхнення додавав той момент, що у школах водночас відбувалися святкування Дня святого Валентина (Дня всіх закоханих), і викладачі ЛНУП мали можливість спостерігати за декотрими цікавими атракціями і навіть взяти в них участь.
Дякуємо за сприяння щодо проведення профорієнтаційних заходів усім зацікавленим сторонам! Щиро бажаємо майбутнім абітурієнтам успішно скласти НМТ і стати здобувачами вищої освіти Львівського національного університету природокористування.