У Львівському національному університеті природокористування існує потужна інфраструктура, основне завдання якої – забезпечення досягнення студентами визначених цілей та програмних результатів навчання, які передбачені освітніми програмами, за якими вони навчаються. Важливою складовою цієї інфраструктури є бібліотека.
З метою ознайомлення з книжковими фондами та принципами обслуговування абонентів її відвідали студенти-першокурсники академічних груп Ат-11, Ат-12, Ат-25сп спеціальності «Автомобільний транспорт» та їх наставники Георгій Худавердян та Богдан Нестер. Завідувач бібліотеки Марія Грицевич ознайомила студентів-відвідувачів з книжковим фондом, основними каталогами, в т.ч. з електронним, створеними акаунтами для вільного доступу до наукометричних баз даних Scopus, Web of Science та ScienceDirect тощо. Особливо цікавою для студентів була експозиція Виставкового залу стародруків та рідкісних видань.

Після відвідин бібліотеки студенти-першокурсники побували у Музеї Степана Бандери, де ознайомились з біографією провідника ОУН, основними періодами його життя, музейними експонатами.

Після завершення відвідин студенти подякували Марії Грицевич та Яні Борщ за проведені екскурсії та висловили бажання бути частими відвідувачами цих інфраструктурних об’єктів університету.