19 червня 2018 року у залі засідань Вченої ради Львівського національного аграрного університету відбувся ІІ етап конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного аграрного університету – 2018».

За результатами І етапу Конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного аграрного університету – 2018», який проводився на економічному факультеті, рекомендовано до участі у ІІ етапі наступні студентські наукові гуртки: «Фінанси, банківська справа та страхування» (Диплом І ступеня) та «Економіст-міжнародник» (Диплом ІІ ступеня).

Діяльність студентських наукових гуртків полягає у стимулюванні активної творчої діяльності студентів у процесі навчання й здобуття ними спеціальності, пошуку серед них найбільш обдарованих, створенні умов для їх творчого зростання.

Загальноуніверситетський конкурс спрямований на виявлення та підтримку кращих студентських наукових гуртків, залучення інтелектуально та творчо обдарованої студентської молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи, виховання у студентів самостійності, наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку.

Результатом достойної роботи студентських наукових гуртків економічного факультету та участі у ІІ етапі Конкурсу є отримання призових місць: студентський науковий гурток  «Фінанси, банківська справа та страхування» (керівник – к.е.н., в.о. доцента О.Г. Агрес, староста – С.Я. Миколаїв) відзначений дипломом ІІ ступеня, студентський науковий гурток  «Економіст-міжнародник» (керівник – к.е.н., ст. викладач І.М. Лаврів, староста – Д.В. Метьолкіна) – дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових здобутків!