21 серпня 2018 року відбулося обговорення Проекту плану заходів реалізації у 2019–2020 роках Стратегії розвитку Львівської області до 2020 року за участю голови Львівської обласної адміністрації Олега Синютки, голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, директора департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Романа Филипіва.

Участь у заході взяли представники економічного факультету Львівського національного аграрного університету: Галина Марків, Руслана Содома (кафедра фінансів, банківської справи та страхування), Людмила Гнатишин, Ольга Малецька (кафедра обліку та оподаткування), Роман Хірівський (кафедра міжнародних економічних відносин).

На супроводі у Львівській області перебувають 619 конкретних інвестиційних проектів. Із них 134 супроводжуються на рівні обласної адміністрації, і ще 485 – на рівні районних держадміністрацій. Упродовж останніх років на Львівщині спостерігається позитивна динаміка в галузі надходження іноземних інвестицій.

Найкращими для інвестування обрано такі галузі, як альтернативна енергетика, агропромисловий комплекс, харчова індустрія та інфраструктура.