19 лютого 2019 року за участі установ бюджетної сфери у Будинку праці відбувся Ярмарок вакансій для працедавців та шукачів роботи, організований Львівським міським центром зайнятості. У супроводі голови Ради молодих вчених економічного факультету, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г.В. Марків цей захід відвідали студенти економічного факультету Львівського національного аграрного університету, зокрема: Софія Миколаїв, Юлія Ковбас, Наталія Тістечок, Іванна Коготюк, Лілія Михальчук, Віктор Кулявець, Анастасія Андрущак, Ольга Конончук.

В рамках ярмарки студенти стали учасниками презентацій роботодавців, зокрема фахівців Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації, на яких детально дізналися про особливості професії держслужбовця, вимоги до працівників та нюанси в оплаті праці. Завдяки кваліфікованому працівнику відділу профорієнтації та профосвіти Любові Михайлівні Іванів ми отримали ґрунтовну інформацію про діяльність центру зайнятості стосовно працевлаштування, перелік вільних робочих місць, які є на ринку Львова, ознайомились з послугами державної служби зайнятості, отримали консультації щодо підготовки та подачі резюме.

На цьому заході студенти мали нагоду отримати безкоштовні практичні поради щодо вибору місця праці, здобути необхідні для подальшого працевлаштування навички, отримати інформацію про програми практики, стажування та вакансії для студентів від присутніх роботодавців і подати своє резюме.

Ярмарок вакансій – дієвий майданчик співпраці роботодавців, студентів, викладачів, органів влади та самоврядування для пошуку нових моделей взаємодії трикутника «держава-освіта-бізнес» з метою їх зближення в реаліях сучасного ринку праці.