26 березня 2019 року в межах святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні у 2019 р. (Global Money Week – 2019) кафедрою фінансів, банківської справи та страхування організовано науково-практичний семінар на тему: «Стан та перспективи розвитку пенсійного страхування і пенсійного забезпечення в Україні».

Зі вступним словом виступила завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Оксана Володимирівна Грицина. Із доповідями щодо проведення індексації пенсій у 2019 році та змін у пенсійному законодавстві виступили: Орися Михайлівна Бесага – начальник відділу обслуговування громадян у м. Львові «Сервісний центр»; Світлана Іванівна Петрушко – заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства, начальник відділу контролю за додержанням законодавства з питань пенсійного забезпечення Головного управління ПФУ у Львівській області;  Галина Анатоліївна Скоропад – начальник відділу обслуговування громадян у м. Жовква «Сервісний центр».

Участь у семінарі взяли професорсько-викладацький склад кафедри фінансів, банківської справи та страхування, представники економічного факультету та студенти-фінансисти. Відвідування семінарів забезпечує системне поновлення своїх знань для їх практичного застосування.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування завжди працює в напрямку створення належних умов для отримання ексклюзивної інформації, для вдосконалення фінансової грамотності.