5 квітня 2019 року у м. Києві відбулася церемонія нагородження переможців II конкурсу студентських відеоробіт на тему «Фінансова грамотність». Конкурс було проведено в рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні – 2019 (Global Money Week – 2019). Організатором заходу виступив Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».

З вітальним словом до переможців конкурсу звернувся директор-розпорядник ФГВФО Костянтин Ворушилін. Привітав учасників також голова журі конкурсу, заступник директора-розпорядника ФГВФО Андрій Оленчик та керівник Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» Роберт Бонд.

Цього року участь у конкурсі взяли представники 44 закладів вищої освіти з усіх регіонів України. Конкурс проходив у два етапи. На першому етапі відбулося онлайн-голосування на веб-сторінці конкурсу. На другому – журі, до складу якого входили і переможці минулого року, з 10 робіт, які набрали після першого етапу найбільше голосів, визначало переможців.

За результатами онлайн-голосування та оцінки журі переможцями конкурсу стали студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ЛНАУ Назарій Громик та Марта Заплатинська, які були нагороджені Дипломом за І місце та грошовою винагородою і цінними подарунками. Відеоробота виконувалася під керівництвом, к.е.н., доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Р.І. Содоми.

Вітаємо з отриманням найвищої нагороди та бажаємо нових перемог!