23 квітня 2019 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, курсантів та студентів «Управлінські, правові та економічні аспекти забезпечення безпеки життєдіяльності населення і територій». Львівський національний університет представили викладачі та студенти економічного факультету спеціальності «Облік і оподаткування».

Під керівництвом д.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Л.Б. Гнатишин підготував і презентував доповідь «Роль кризового менеджменту в управлінні» студент групи ОП-12СП Максим Ковальчук.

Також під керівництвом к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування О.С. Прокопишин підготували доповіді і виступили: Софія Вакулюк на тему «Кризовий менеджмент в управлінні підприємством: причини виникнення та шляхи подолання» та Гойдало Ольга на тему «Економічні аспекти пожежної безпеки як одна з умов безпеки життєдіяльності суспільства».

Організатори конференції відмітили високий професійний рівень підготовки студентів та вручили учасникам конференції сертифікати.