25-26 вересня 2024 р. в місті Києві відбувся перший Український форум якості освіти, який відвідали заступник декана факультету управління, економіки та права, к.е.н., доцент Галина Східницька та завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Є. В. Храпливого, к.е.н., доцент Юрій Дубневич в якості експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.
Захід проходив в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, де в безпечних умовах учасники пленарної сесії Форуму «Майбутнє освіти в Україні» прослухали виступи Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова, Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрія Бутенка і ректора НУБіПУ Вадима Ткачука.
Впродовж двох насичених днів форуму відбулося 15 заходів – панельних дискусій та сесій, презентацій кращих освітніх практик, постерних сесій, де була можливість переглянути формати зразкових акредитацій освітніх програм.

Цінністю заходу стала можливість дискусій з питань вищої освіти в Україні, де експерти, представники адміністрацій закладів вищої освіти, науковці, народні депутати, представники МОН України та МВС України, стейкхолдери та студентський актив Національного українського молодіжного об’єднання та Української асоціації студентів обмінювалися думками, висловлювали власну позицію з приводу порушених актуальних тем щодо розвитку системи забезпечення якості вищої освіти в Україні.
Велика вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за організацію форуму, який відбувся на високому рівні, і можливість долучитися до унікальної масштабної платформи з питань удосконалення сучасного стану національної вищої освіти та імплементації зарубіжних освітніх практик.