28-30 грудня 2020 року на факультеті агротехнологій і екології проходив захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти РВО «Магістр» галузі знань 10 «Природничі науки» спеціальності 101 «Екологія» та галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія». Захист проходив також і в онлайн-режимі у відеоконференції в Zoom.
Робота комісії проходила в спеціально обладнаній аудиторії з дотриманням усіх карантинних заходів безпеки; публічний захист дипломних робіт супроводжувався використанням сучасних інформаційних технологій. Магістранти показали високий рівень знань та достойно представили свої роботи.
Теми представлених дипломних робіт актуальні та досить різноманітні, всі вони мають дослідницький характер і базуються на реальних даних. Висновки та рекомендації, що містяться в магістерських роботах, мають як теоретичне, так і практичне значення. Усі роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях, окремі їх результати опубліковані у збірниках студентських наукових робіт.
Щиро вітаємо наших випускників та сподіваємося, що отримані в університеті знання стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності!