15 травня 2024 р. у Львівському національному університеті природокористування відбувся День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх закладів. Завітали гості й на факультет агротехнологій та екології.
Розпочався захід з вітального слова в.о. ректора ЛНУП Василя Лопушняка. Відповідальний секретар Приймальної комісії ЛНУП Людмила Гнатишин ознайомила гостей з особливостями вступної кампанії 2024 року, а голова ССО «Основа» Ернест Яроцький розповів про переваги студентського життя в університеті.

Учні мали змогу ознайомитися з музеями університету, його інфраструктурою.
На факультеті до майбутніх студентів звернувся в.о. декана Олег Андрушко, а заступник декана Галина Косилович презентувала факультет і спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.
Гості заходу відвідали кафедри факультету, зокрема учні Великомостівського ліцею Великомостівської міської ради Львівської області у супроводі класних керівників завітали на кафедру генетики, селекції та захисту рослин, де мали змогу детально ознайомитися з навчальними авдиторіями, лабораторіями, а також з особливостями навчання за освітньо-професійною програмою «Захист і карантин рослин» і можливостями працевлаштування за даним фахом.
Наприкінці зустрічі гості мали можливість оглянути студентське містечко та прогулятися його затишними парковими алеями.
Дякуємо директору Великомостівського ліцею та вчителям, які супроводжували учнів, за активну участь у Дні відкритих дверей ЛНУП та запрошуємо відвідати університет і факультет знову!