15 травня 2024 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого відбувся заключний етап освітнього проєкту з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager», участь в якому взяли учні п’яти територіальних громад Львівської області, а саме: Жовківської, Рава-Руської, Новояворівської, Куликівської та Добросинсько-Магерівської.
День був насичений цікавими заходами та приємними моментами. З вітальним словом до учасників проєкту звернувся завідувач кафедри, к.е.н., доцент Юрій Дубневич. Декан факультету управління, економіки та права, к.е.н., доцент Володимир Ковалів ознайомив слухачів з основами тайм-менеджменту, а к.е.н., доцент кафедри Ольга Федик прочитала заключну лекцію, розкривши та проаналізувавши ключові аспекти керівництва, влади та лідерства.

Після ознайомлення з усіма навчальними курсами, передбаченими даним проєктом, його учасники пройшли тестування, за результатами якого було визначено переможців з кожної територіальної громади.
В.о. ректора Львівського національного університету природокористування, доктор с.-г. наук, професор Василь Лопушняк та голови територіальних громад вручили переможцям дипломи та цінні подарунки.
Відзначені були також спікери та організатори даного проєкту, які отримали грамоти та слова подяки за успішно реалізований проєкт.