Колектив кафедри менеджменту імені професора Євгена Храпливого щиро вітає переможців конкурсу «Alma mater очима здобувачів вищої освіти», зокрема студенток академічної групи Мо-21 Аліну Фостяк, Юлію Гіль та Галину Нечипір з перемогою у номінації «Найкраще відеопредставлення університету», а також переможців у номінації «Найкраще відеопредставлення спеціальності» – студентку академічної групи Мо-11 Діану Гузарську та всю команду учасників.
Щиро вітаємо вас із цим визначним досягненням! Ваша креативність, наполегливість і талант стали основою цієї перемоги, яка не лише засвідчує ваші особисті здобутки, а й робить честь нашій кафедрі.

Ваші роботи відкрили нові горизонти бачення та розуміння нашої Alma mater, відобразили її унікальність і важливість для кожного з нас. Ми пишаємося вашими досягненнями та вдячні за вашу активну участь у житті університету.
Бажаємо вам подальших успіхів, нових звершень і невичерпного натхнення! Нехай ваш творчий потенціал продовжує розквітати і приносити радість вам та оточуючим!