10 вересня 2024 року відбувся науково-практичний семінар на тему «Лідерство: як розкрити свій потенціал і досягти успіху» за участю стейкхолдера Сергія Лихолата, HR експерта / HRD юридичної компанії Main Business Partner, в рамках дисципліни «Лідерство та командоутворення» (ведучий викладач – доцент Олеся Бінерт).
З привітальним словом та настановами до здобувачів вищої освіти звернувся завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, доцент Юрій Дубневич.
В ході семінару були розкриті питання лідерства в сучасних кризових умовах з поєднанням практичних кейсів з досвіду. Розглянули важливі аспекти самоусвідомлення, побудови довіри та роботи в команді. Науково-практичний семінар дав можливість обміну знаннями та навичками. Здобувачі вищої освіти проявили надзвичайний інтерес щодо проведеного заходу у вигляді поставлених запитань, жвавих дискусій та виявлення різних точок зору стосовно зазначених питань і поставленої проблематики. Захід сприяв підвищенню ерудиції та обізнаності молоді про актуальні питання лідерства та чинники досягнення успіху.
Лідером може бути кожен, варто лише почати з малого і постійно вдосконалюватись!
Щиро дякуємо Сергію Лихолату за змістовну лекцію та надзвичайно цікавий обмін досвідом.