Будьте чесними і з собою, і з людьми. Завжди робіть все вчасно, ніколи не здавайтеся, йдіть до своїх цілей, навіть якщо все погано
(гасло Стіва Джобса).
20 жовтня 2022 року в академічній групі Мо-31 відбулася відкрита виховна година на тему «Академічна доброчесність в університеті», проведена в онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. В рамках виховної години наставником групи, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого Олесею Бінерт та здобувачами вищої освіти обговорювались проблеми академічної доброчесності. Також були присутні викладачі кафедри: доцент Оксана Синюк та асистент Михайло Лизак.
Розглянуто такі актуальні питання, як повага до інтелектуальної власності, дотримання норм Закону «Про авторське право та суміжні права», самостійне виконання індивідуальних навчальних та наукових завдань, коректне цитування, посилання на використані джерела інформації, оформлення списку літературних джерел. Також аналізувалася проблема порушення академічної доброчесності (плагіат, списування, фабрикація тощо). Отож запорукою академічної доброчесності, ефективного навчання та успішного працевлаштування є вміння ефективно формулювати і представляти власні думки.