Кафедра підприємництва та торгівлі Львівського національного університету природокористування в рамках Тижня науки 22 травня 2024 року провела III Науково-практичну конференцію «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва». У змішаному форматі в роботі конференції взяли участь близько сотні науковців та практиків, в тому числі із зарубіжних країн. Широке гроно вітчизняних науковців представили чи не усі регіони нашої країни, навіть ті, що гостро відчувають дихання війни.
Наукові доповіді учасників торкались різних аспектів становлення та розвитку підприємництва, зокрема агробізнесу, роздрібної торгівлі чи біржового бізнесу, вдосконалення бізнес-процесів та технологічних рішень у роздрібній торгівлі. Значний інтерес викликали доповіді про інституційне забезпечення бізнесу, інформаційні технології у підприємництві, франчайзинг та маркетинговий супровід економічної діяльності. Особливо варто відзначити повідомлення щодо порівняння міжнародних індикаторів продовольчої безпеки в Україні та Польщі, про активізацію стартапів та використання цифрових навчальних технологій у бізнес-освіті.
Кафедра підприємництва та торгівлі, дякуючи усім учасникам конференції та партнерам, висловила сподівання на продовження співпраці та взаємодії. Науковий та організаційний комітети конференції відзначили успішне досягнення намічених завдань. Поєднання наукової та академічної діяльності є важливою рисою функціонування Львівського національного університету природокористування та запорукою співпраці науки та практики.