12 червня 2024 р. на факультеті агротехнологій та екології відбувся перший етап конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування 2024». До уваги конкурсної комісії було представлено 4 кращі гуртки кафедр факультету.
Від кафедри тваринництва і кормовиробництва із доповіддю виступила Василинка Луцик, староста гуртка «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві» (керівник ‒ професор Наталія Зіновіївна Огородник). Було показано численні здобутки студентів-гуртківців кафедри, отримані у 2023–2024 навчальному році. Зокрема присутні ознайомились із науковими публікаціями студентів наукового гуртка у фахових виданнях, у збірниках міжнародних і всеукраїнських конференцій в Україні та за кордоном, нагородами, отриманими на різних рівнях, участю гуртківців у наукових заходах факультету й кафедри.
За результатами отриманих балів конкурсна комісія присудила студентському науковому гуртку «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві» перемогу у першому етапі конкурсу. Диплом першого ступеня старості нашого наукового гуртка вручив Олег Миколайович Андрушко, в.о. декана факультету агротехнологій та екології.