Чухрай Любомир Володимирович – кандидат фізико-математичних наук, в.о. доцента кафедри інформаційних технологій.

У 2003 році закінчив Львівську середню спеціалізовану школу № 81 з поглибленим вивченням англійської мови.

У 2007 році закінчив механіко-математичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка та отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Математика», здобувши кваліфікацію бакалавра математики.

У 2008 р. закінчив механіко-математичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Математика», здобувши кваліфікацію магістра математики, викладача.

30 вересня 2011 р. закінчив аспірантуру факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка та здобув науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.05.04 – системний аналіз і теорія оптимальних рішень.

Професійна діяльність

З серпня 2008 року до жовтня 2008 року працював техніком І категорії лабораторії науково-методичної роботи та систем управління якістю у Львівській філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.

З жовтня 2012 року до лютого 2016 року працював на посадах інженера-програміста та бізнес-аналітика в компанії «Malkos (CoreValue)».

З лютого 2016 року до лютого 2020 року працював на посадах старшого інженера-програміста, керівника групи, технічного керівника в компанії «CoreValue».

З лютого 2020 року працює на посаді делівері-директора в компанії «Avenga».

З 2023 року – в.о. доцента кафедри інформаційних технологій.

Читає курси лекцій з дисциплін: «Хмарні технології (Cloud-технології)», «Нейронні мережі», «Методологія DevOps», «Управління ІТ-проєктами».

Неодноразово брав участь у міжнародних наукових конференціях «Проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності» (PDMU).

Наукові та навчально-методичні публікації

Є автором 11 наукових праць, надрукованих у фахових виданнях України.