Вельмишановні професори, викладачі, співробітники та студенти університету!

Сьогодні ми перегортаємо останню сторінку календарного 2016 року. Року, який запам’ятався визначними подіями – 25-літтям незалежності України та 160-річчям університету. Ми пишаємося тим, що завдяки злагодженій та ефективній роботі в 2016 році наш університет досягнув вагомих результатів як провідний науково-освітній та інтелектуальний центр України.

На Сході держави триває війна, розв’язана сепаратистами та російським агресором, котра забрала життя тисяч українських патріотів. Пам'ятаймо своїх героїв, які у ці дні продовжують захищати спокій на нашій землі. Нехай їхня міць та мужність надихає кожного з нас на нові звершення.

Шановні колеги! Бажаю Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, радості, взаєморозуміння та впевненості у майбутньому! Нехай свято Різдва Христового принесе у Ваші оселі добро, щастя і віру у здійснення усіх мрій і сподівань. Хай в Україні назавжди запанують мир і спокій, а в душах людей хай буде велика любов та милосердя.

Нехай 2017 рік прийде до нас під знаком миру та добра, любові й поваги до ближнього. Нехай Новий рік буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки й приємні події. Хай збуваються ваші мрії, хай Божа благодать приходить у кожен дім.

Ректор ЛНАУ, академік НААНУ

Володимир Снітинський