Уже стало традицією у Львівському національному аграрному університеті напередодні величного свята Воскресіння Христового вбирати університетську Великодню Писанку. До цього проекту активно долучилися кафедра дизайну архітектурного середовища і кафедра архітектури та планування сільських поселень факультету будівництва та архітектури.

Ідею Великодньої композиції, яка символізувала багатство рідної землі, внесла доцент кафедри дизайну архітектурного середовища Р.В. Кюнцлі, а творчо зуміли її реалізувати студенти-архітектори: Діана Бровчук, Олексій Басенко, Алла Мироняк (Арх-23сп), Ліля Козак (Арх-31).

Цьогорічна Великодня Писанка була вбрана і прикрашена витинанками з українськими орнаментами, закосичена лозою і яскравими стрічками. Білий колір витинанок символізував чистоту, надію, легкість і святковість, а зелений був символом весни, життя та нашого університету. Писанка стала легкою і повітряною, немов піднеслася до самого неба. Університетську писанку творили викладачі кафедри архітектури та планування сільських поселень О.М. Волошенко, Б.В. Задорожний, Р.Б. Партика, Г.П. Козак, О.І. Сільник та студенти факультету будівництва та архітектури: Ліля Козак, Іван Баран, Ілля Малофій, Соломія Шафранська, Віктор Аторвін, Олег Черчович; факультету агротехнології та екології: Марта Павлів, Христина Ярема, Олексій Качмар; економічного факультету: Наталя Синицька, Христина Проць, Марія Грисьо. Активісти ССО «Основа» та ППО студентів та аспірантів привітали символічними великодніми віночками-оберегами, сплетеними власноруч, ректора ЛНАУ В.В. Снітинського, проректорів, деканів, керівників підрозділів і побажали усім викладачам, працівникам і студентам нашого університету миру, радості, Господньої любові та веселих Великодніх свят.

Нехай Ваша душа буде багатою на добро, як святковий стіл, чистою, як Великодній рушник, і веселою, як українські писанки.